søndag 27. mars 2011

jentedag ♥

I går hadde Hanna og jeg skikkelig jentedag. Vi dro til Jessheim storsenter, Hanna var veldig motivert for å handle klær og prinsesseutstyr til bursdagen til sin, hun har nemlig bestemt at bursdagen i år skal være pyntet med prinsesser og prinsessekaker. Vi var i alle butikker som kan tenkes å ha bursdagsutstyr, men ingen hadde noe med prinsesser (var bare katter, Hannah Motana og guttetemaer) Det eneste vi fikk tak i var bursdagsinvitasjoner og ballonger, men nå har vi engasjert tante i Kristiansand til å sjekke hva de har der nede :) Men, vi har noen ideer om hva vi kan gjøre dersom vi ikke får tak i prinsesseutstyr.
Etter å ha gått igjennom Hannas kleskommode, fant vi ut at nå var det på tide med litt nye klær. Vi storkoste oss med å finne klær og vi endte ikke overraskende opp med lilla og rosa, og selvfølgelig buksetightser.
Vi spiste lunsj på Burger King og Hanna koste seg og strålte som en sol.
Det ble også noen mammabutikker, kjøpte bokstaver på Confetti, lykke og hjem. Og, til stor glede for meg og helt sikkert mange andre også, så jeg at 14.mai åpner Søstrene Grene på storsenteret :)
Takk for en alle tiders jentedag, kjære gode, vakre Hannamor ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar