søndag 27. februar 2011

Da har spisestua blitt malt, var ikke så vanskelig å overtale mannen min ♥ Han liker slett ikke å male, så alle malejobber her i huset faller på meg, og det er veldig ok - jeg elsker å male og pusse opp :) Det har tatt lang tid å male, men vi ble veldig fornøyd med resultatet. Stua vår er stor og luftig, ene gavlveggen er med høye vinduer, slik at det kommer mye lys inn i stua. Vegger og tak er malt i eggehvitt, taket i høyglans og vegger i halvblank. Vi valgte derfor en lys gråfarge til stuemøblene, slik at ikke alt skulle bli helt hvitt. Ser jo nå at både speil og sjenken også bør males, men er litt usikke rpå om sjenken bør sprøytemales eller males for hånd. Er det noen som har erfaring med det???
Dette brettet har jeg inntil videre på spisebordet, jeg har kjøpt brettet, lysestaken og prinsessekronen her http://www.landrose.no/ Dette er en veldig koselig interiørbutikk, har masse fint både kjente merker og kupp gjort på antikkmesser.
Har også et brett på sjenken (tror det heter stillben) tror den vil bli en mer helhet om sjenken males, tror jeg skal male speilet nå... Mens jeg maler nå skal vi se på ski-VM, og etter fellesstarten skal Hanna og jeg på gårdskafè ♥ Vi har verdens koseligste gårdskafè rett på andre siden av brua, utrolig koselig omgivelser, spesielt gode kanelsnurrer og kjempefin duplokrok til barn

1 kommentar:

  1. Så fin spisestua deres ble! :)
    Nå skjønner jeg at det ligger til familien dette med oppussing...Hehe. Din bror er godt igang nede her hos oss. Dørlister og vegger males hvite.
    Ha en fin søndag <3

    SvarSlett