tirsdag 24. april 2012

Bursdagsgave

God tirsdagskveld til deg!
I helga var mannen og jeg bedt i bursdag til et kjært medlem i mannens familie. Det var bare voksne som var bedt slik at ingen små kunne ta oppmerksomheten fra 50års jubilanten. Hun er litt anderledes enn andre mennesker på vår jord. Og denne dagen skulle bare være hennes, og hun holdt show fra vi kom. Familien hadde laget et sanghefte med alle hennes favorittsanger som vi sang før, under og etter middagen, og høydepunktet var nok da fetteren sang "forelska i læreren" til henne.
Det var en utrolig fin og koselig bursdag!
Jeg lagde en gave til henne som hun kan ha hjemme hos seg selv og et skjerf som hun kan pynte seg med, for det synes hun er stas. Skjerfet, kurven og hjertene er kjøpt på Loftet og eføyen var en av de flotte jeg kjøpte på Blomsterverden.

Ønsker deg en fortsatt fin uke ♥


torsdag 19. april 2012

vi elsker rosa

Riktig god torsdag til deg og takk for at du titter innom bloggen min!
Nå nærmer Hannas 5-års dag seg med stormskritt, vi begynte å telle ned fra 60 dager og nå er det bare 10 dager igjen. Så da har også rosafargen begynt å prege interiøret i huset, og det er ikke meg imot å bruke lyserosa. Det er en farge som gjør meg glad.
 I helga flyttet jeg dette lille bordet inn på kjøkkenet og kroken i hjørnet ble så koselig. Vi har knøttlite kjøkken, så det er om å gjøre å ikke ha for mange møbler der. Mannen likte til og med at jeg hadde flyttet bordet, det er nemlig ikke alltid han skjønner eller ser poenget med hyller eller bord til lysestaker og blomster, eller annet småtteri. Men, denne gangen falt det i smak. Han var faktisk innom på Sundbytunet og kjøpte noen ølflasker med gammeldagse korker som skulle ligge i kurven med lemonaden.
Klart til sommer :-)
 Jeg var innom Blomsterverden i dag, måtte ha noen små rosa blomster, og disse ildtoppene lever nok hvertfall til over helga. Jeg kjøpte også noen kjempefine og store eføy til bare 49kr, de var så utrolig flotte.

 På hylla i gangen henger nå Hannas første converse sko, synes de er så flotte som pynt og Hanna selv er utrolig imponert over at hun hadde "skolesko" da hun var liten.
 Øverst på ønskelista i år står skolesko, flipp flopper og barbiebil med hestehenger :-)

Må skryte litt av mannen min, i går hadde jeg bursdag og han har på helt eget initiativ kjøpt eggeglass fra Green Gate til meg. Mannen min er veldig god han ♥

Ha en strålende kveld og god fredag!

søndag 15. april 2012

Sommermøbler

God søndag til deg!
På fredag var mannen å hentet møbler til verandaen, to stoler, en toseter og kaffebord.
Mens mann og svigerfar la fliser på do, skulle jeg skru sammen møblene....
Jeg klarte iallefall den første stolen, så måtte det litt mer kraft og muskler til, og mannen endte opp med å skru sammen resten.
Det var skyfri himmel da jeg begynte og jeg så virkelig frem til at vi kunne kose oss på verandaen når alt var klart, men jo nærmere vi kom møbler, jo mer skygger kom og det ble kaldere. Når alt sto klart var det ganske grælete og overskyet. Jeg hadde bestemt meg for å gjøre det klart (med det vi hadde av puter og pynt), så med fleecejakka godt kneppet igjen, gjorde jeg i stand


 Klart til servering!
Og jammen kom ikke sola tilbake, så vi kunne nyte et glass med forfriskende lemonade i sola.
Herlig :-)

På tidligformiddagen var jeg på Loftet, der var det bursdagsfeiring av 2 års drift. Det var 20% på alle varer, så da ble det en bursdagsgave, litt småtteri og fikk disse herlige lemonadene til halv pris.
Det blir flere av de utover sommeren, for de falt i smak hos alle.

Ønsker deg en fortsatt fin søndag ♥
Klem fra meg

mandag 9. april 2012

babyteppe

God ettermiddag til deg!
Håper du har hatt en rolig og avslappende påskeferie :-)
Vi har vært sammen med foreldrene mine og kost oss, slappet av, heklet og spist masse god mat.
Hanna har storkost seg, vært like spennende hver morgen å stå opp og se om påskeharen har vært på terrassen med påskeegg.

Jeg har begynt på et babyteppe i rosa Mandarin petit fra Sandnes. I juni blir jeg tante igjen til ei lita snuppe og etter noen timer på nettet bestemte jeg meg for å hekle bestemorsruter. Har aldri gjort det før, men de første 40 rutene har gått veldig greit, nå gjenstår under halvparten og monteringen  



Herlig å sitte og hekle med sånn nydelig rosafarge, koser meg skikkelig!

Håper du nyter siste dagen med påskeferie og jeg ønsker deg en fortsatt god uke
Klem fra meg♥

tirsdag 3. april 2012

pasteller på kjøkkenet

God kveld til deg!
Nå har påskeferien kommet, endelig kan jeg vel si. Vi har hatt mange uker med påskevær og koselige dager med påskeaktiviteter i barnehagen, så da er det deilig å kunne ønske små og store en riktig god påske.

På kjøkkenet har jeg satt vekk restene av det røde og mørkeblå, og lyserosa har tatt over. Jeg har kost meg å strikket nye kjøkkenkluter i lyserosa og lyseblått. Jeg kjøpte noen Green Gate kopper i fjor, litt på impuls og de hadde jeg egentlig tenkt å kvitte meg med. Men når jeg tok de frem igjen nå, innser jeg faktisk at de er mine favoritter (chloè off white) i tillegg til de røde med hvite prikker da.
Nå venter jeg bare på müsliskåler i lyserosa og lyseblått, samt piskebolle fra Ib Laursen som den snille, lille, gode søstra mi har ordnet for meg fra Hansen & co i Kristiansand


Ønsker deg en aldeles nydelig påske
Klem fra meg ♥