torsdag 19. april 2012

vi elsker rosa

Riktig god torsdag til deg og takk for at du titter innom bloggen min!
Nå nærmer Hannas 5-års dag seg med stormskritt, vi begynte å telle ned fra 60 dager og nå er det bare 10 dager igjen. Så da har også rosafargen begynt å prege interiøret i huset, og det er ikke meg imot å bruke lyserosa. Det er en farge som gjør meg glad.
 I helga flyttet jeg dette lille bordet inn på kjøkkenet og kroken i hjørnet ble så koselig. Vi har knøttlite kjøkken, så det er om å gjøre å ikke ha for mange møbler der. Mannen likte til og med at jeg hadde flyttet bordet, det er nemlig ikke alltid han skjønner eller ser poenget med hyller eller bord til lysestaker og blomster, eller annet småtteri. Men, denne gangen falt det i smak. Han var faktisk innom på Sundbytunet og kjøpte noen ølflasker med gammeldagse korker som skulle ligge i kurven med lemonaden.
Klart til sommer :-)
 Jeg var innom Blomsterverden i dag, måtte ha noen små rosa blomster, og disse ildtoppene lever nok hvertfall til over helga. Jeg kjøpte også noen kjempefine og store eføy til bare 49kr, de var så utrolig flotte.

 På hylla i gangen henger nå Hannas første converse sko, synes de er så flotte som pynt og Hanna selv er utrolig imponert over at hun hadde "skolesko" da hun var liten.
 Øverst på ønskelista i år står skolesko, flipp flopper og barbiebil med hestehenger :-)

Må skryte litt av mannen min, i går hadde jeg bursdag og han har på helt eget initiativ kjøpt eggeglass fra Green Gate til meg. Mannen min er veldig god han ♥

Ha en strålende kveld og god fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar