mandag 24. desember 2012

Endelig jul

GOD JUL!
Nå har det omsider blitt julaften, og det er så herlig.
I dag har vi bare kost oss med å gjøre "resten", vi har pyntet juletreet, funnet frem duker og servietter, vasket og ryddet det siste, sett på Grevinnen og hovmesteren og ikke minst hengt opp strømpene og satt frem grøt til nissen.
I dag er nok den koseligste dagen før jul, for meg. 

Jul i gangen
 Dette er et lite rognebærtre som jeg sagde ned hjemme hos foreldrene mine. Jeg lot det tørke over natta før jeg malte det med to strøk vannbasert oljemaling. Denne greina erstatter gardina i gangvinduet. Jeg har pyntet med ulike kongler, kuler, pepperkakehjerter og små tøyhjerter fra Ib Laursen.


Julestue

Jeg liker godt å pynte med rødt til jul, jeg har ikke så masse nisser, jeg bruker heller kongler, greiner, selvsydde hjerter fremfor andre ting. Vi har inntil i dag hatt alle julegavene som har kommet i hus i bestefarsenga på stua, der har de ligget å fristet noen og enhver...les meg... i mange dager. Nå i kveld har de havnet under juletreet.
I år har vi pyntet juletreet vårt med kongler vi plukket i Danmark i sommer, hjemmesydde kremmerhus, hjerter fra Miljõgården og røde julekuler i ulike størrelser.

Vi feirer som alltid jul hjemme, men i år har vi bestemt oss for å ha en litt annerledes julemiddag. Vi skal ha selvskutt rådyr og orrfugl med mandelpotetpurè og grønnsaker, og riskrem og sjokolademousè til dessert.
1.juledag blir det pinnekjøtt, rotstappe og poteter.

 Med små barnefingre som pakker nøye inn selvlagde julegaver, ønsker jeg deg en riktig god og fredlig jul, og er strålende nytt år!

Juleklem fra meg!
...sender en ekstra juleklem til deg A.S.H :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar