lørdag 25. juni 2011

nymalt bord og sommerferie

God ettermiddag kjære deg!
Første feriedag i dag og våknet til nesten skyfri himmel - fantastisk, og det har faktisk vært sol og opphold i hele dag :) Det er bra start på sommerferien det (skal riktignok jobbe i uke 27).
Denne ukas malejobb har vært dette bordet, det var opprinnelig trehvitt og lakkert, men nå har det blitt hvitt og fint. Det står i kroken ved lesestolen, kommer bildet av kroken etter hvert, skal bare sy en ny pute først.
Jeg har kjøpt ny lampe og skjerm, begge fra Miljøgarden, skjermen kan enkelt byttes ut i andre farger etter årstid.
 Tidligere hadde vi en lackhylle fra Ikea, svart selvfølgelig, under anlegget vårt, men den skrudde jeg ned når vi satte inn sjenken til tv`en. Da flyttet jeg alle cd`ene inn i den, og det er litt tungvint å finne frem cd`er og bytte de, blir lett liggende å flyte eller det bare blir rot med div. cover osv.  Derfor samlet jeg mannens og mine favoritter og satte de sammen med et scrap-ark og blonde med en tag. Det er jo i grunnen de samme cd`ene som går igjen, vi har en stund prøvd å bli flinkere til å sette på en fin cd på kvelden istedet for å skru på tv`en. Vi synes det er koseligere med musikk i bakgrunnen, enn når alle sitter og glor på tv`en.


Våre favoritter

Ønsker deg en strålende lørdagskveld

mandag 20. juni 2011

Nymalt sjenk ♥

God kveld kjære leser
I slutten av mai var jeg og svigerinne med barn på loppemarked oppe på skolen, og jeg kom over en sjenk jeg så hadde potensiale. Men, vi hadde litt tidspress og ingen bil, så vi visste ikke riktig hvordan vi skulle dra iland kjøpet, (tidligere i uka hadde vi vært på Jessheim storsenter og møtt utrolig dårlig service i flere butikker), men på loppemarkedet tilbød to snille eldre menn å kjøre sjenken hjem for oss. Vi ble så imponerte over sånn service og vennlighet, så sjenken endte opp hjemme hos oss den.
Sjenken måtte behandles med lakkfjerner og malekost :)

Etter mye skrubbing, pussing, grunning og fire malestrøk, ble sjenken endelig ferdig, og jeg ble så fornøyd. Jeg har fjernet døra i midten for å få plass til tuner og dvdspiller, i den underste hylla skal en kurv med playstationutstyr.
Nå får vi også alt av filmer og cd`er inn i skapene (de må bare herde litt først) I fjor sommer kjøpte jeg nye dvdcover på Rema 1000, de er mye smalere, tror nesten det blir plass til to filmer med nye cover enn med de gamle. Før vi fikk inn denne sjenken, hadde vi en liten tvbenk fra ikea, men med denne fikk vi oss ny tvbenk til 200kr ♥

Men nå som cd`ene har fått plass her, måtte det gjøres om litt der hvor cd`ene var før. Vi hadde et lite bord i kjelleren som ikke var til noe, nå har det blitt behandlet med lakkfjerner, pusset og grunnet og i morgen skal første strøket males - hvitt selvfølgelig.

Ønsker deg en fortsatt herlig mandagskveld ♥


fredag 17. juni 2011

rosa på kjøkkenet

Hun som bodde i huset før vi kjøpte det, var en eldre dame med skikkelig grønne fingre og hun har plantet og tatt godt vare på rhododendron i tre forskjellige rosafarger og en hvit. Etter en langhelg i Kristiansand første helga i juni, kom vi hjem til rhododendron i full blomst. Fylte en lyslykt med blomster og hang opp på hylla på kjøkkenet, og så straks at det måtte litt mer rosa til. Sydde et rosa hjerte og lagde litt store rosa pikekyss og puttet de i et norgesglass. Fant også frem litt annen rosa pynt og hadde heldigvis strikket et par rosa kluter i Kristiansand ...ikke tilfeldig.. Så nå har det blitt sommerstemning på kjøkkenet ♥

torsdag 16. juni 2011

Sommervenngave

I`m back :)
I slutten av mai hadde vi sommeravslutning på jobben, og i år bestemte vi oss for å trekke sommervenner. Det er kjempekoselig og veldig spennende for en som liker gaver. I tillegg kjøper vi inn en gevinst til lotteri, hvor pengene går til Oslotur med show og middag. Jeg fikk en av de andre damene og bestemte meg for å sy en gavepose med personlig innhold.

Jeg hadde noe lilla stoff (fra Stoff og stil) og et fint mønsterark som matchet stoffet. Jeg stanset ut bokstaver og småblomster, svertet disse med en mørkelilla stempelpute og pyntet med glitter og perler.
Min sommervenn elsker lakrisbåter og seigmenn, så da fylte jeg to poser fra Panduro med det.


Jeg kjøpte også tre lilla lys og bandt de sammen med mønsterark og blonder, har lastet ned nosgalgiske bilder fra en blogg for lenge lenge siden. Bak bildet skrev jeg; kun du er deg, derfor er du så verdifull

Det var kjempegøy å lage en gave til en kollega og enda hyggeligere at den falt i smak
Også i desember skal vi ha en venn hele måenden som vi skal ordne en liten ting til hver dag, det være seg en oppskrift, lys, et hyggelig dikt, julepynt ol - det gleder jeg meg til :)
Ønsker deg som titter innom en strålende helg!

tirsdag 7. juni 2011

Kommer sterkere tilbake

Nok en gang uten nett, men kommer sterkere tilbake så fort nettet er på plass igjen med blant annet
hjemmesydd sommervenngave og et maleprosjekt til stua ♥