søndag 9. juni 2013

Barnerommet er ferdig

Det vil si, kun strøm som gjenstår, men rommet er flittig i bruk 


 Rommet er ferdiglakket og vi venter bare på å flytte inn igjen.
Mannen har senket taket, slik at Hanna har et eget lite loft og det er suverent  til å rydde bort litt leker og ta frem igjen senere, eller for å stue bort vintertøy.

Hanna har flyttet inn igjen

 Vi mangler en benk fra Ikea (samme serie som resten av møblene på rommet) til Barbieutstyret og noen hyller til fotoalbum og bøker. Benken var de utsolgt for, og hyllene har vi valgt å vente litt med. Det er greit å bo seg til litt og se på ulike muligheter, før vi skrur opp hyller, bilder osv.
Vi hadde egentlig planlagt at Hanna skulle ha pult under senga, men vi innså etter hvert at som førstetrinns elev kommer hun nok til å sitte mest på kjøkkenet eller ved spisebordet å gjøre lekser. Jeg ville gjerne at hun skulle ha en liten hjemmelaget sofa/ barbieoppbevaring, men senga tar opp mye plass og vi ville ikke overmøblere rommet. Så vi endte opp med en kosekrok under senga, den er kjempefin både som barbiehus og til å lese eller sitte i armkroken og prate sammen.


 Lampe og tepper er fra Sebra som vi har kjøpt på Sprell. Jeg falt helt for en heklet puff, så det spørs om ikke den kommer inn etter hvert. Jeg har tenkt å hekle et "trekk" til en prinsessekrakk Hanna fikk da hun var liten, hermer da etter en lignende også fra Sebra.

Hanna har nå et rom hvor hun har god plass til å leke, og rommet kan enkelt gjøres mer om til "storjente" rom etter hvert.

Håper helgen din har vært god!
Helgen vår har vært innholdsrik, fotballcup, deltatt i Birken, sofakos og Mary Poppins og avsluttet helgen med en nervepirrende straffesparkkonkurranse med storesøster som endte med tap, men dessverre mest sannsynlig etter en dommerfeil.
Nå venter hjemmelaget pizza før vi begynner å forberede en ny uke.

Ønsker deg en strålende uke!
Klem fra meg

2 kommentarer:

  1. Dette ble jo kjempefint, her må det være fint for en liten frøken. :-) Lillafargen er bare helt herlig, og supert med en krok under senga.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar! Det er litt morsomt å bruke noe annet enn rosa på et jenterom ;-)

    SvarSlett