søndag 3. april 2011

"drømmefangerhjerte" ♥

Etter mange netter med å komme inn til en liten og redd Hanna, bestemte jeg meg for å lage et drømmefangerhjerte til henne. Hun har drømt litt vonde drømmer og sett skygger under senga, tenkte derfor hvis hun kunne ha et mammahjerte hengende i hodeenden - kanskje det ville være lettere å sove hele natta...
Jeg har stanset ut bokstavene med revolutionmaskinen min og strøket de på.
Jeg har sydd hjertet av stoffrester fra Tilda, og det koselige er at dette er rester fra leketeppet jeg sydde til Hanna før hun ble født og som hun bruke hver dag ♥

Vi har nå begynt å ordne i stand til hobbyrom i kjelleren. Det er et ungdomsrom som skal gjøres om til felles hobbyrom. Jeg skal ha scrappepulten med alt utstyret og mannen skal en fluefiskeutstyr og pult til å jobbe på. Jentene skal ha sine ting og tang også.
Men det er lenge og mange maletimer igjen før vi kan flytte inn, gjett om jeg gleder meg. Veggene er nå knallrøde og taket er svart, det skal bli til lys beige vegger og hvitt tak. Jeg har malt foringen til vinduet to strøk, det var trehvitt, men det ser bedre ut allerede.
Det er også et tilhørende gjesterom som skal bli lyseblått og hvitt tak, det var også rødt og svart.
Gleder meg til en uke med masse maling :)

3 kommentarer:

  1. Så nydelig hjerte, med mye kjærighet i:) Prinsessetalerknene kjøpte jeg i en lokal bokhandel her som har blitt lagt ned... men, jeg har sett like på Ark bokhandel, så hvis du har det i nærheten kan de sikkert skaffe:)De har jo lignende prinsesse ting de fleste steder, men jeg synes disse med gull var ekstra fine. Ser vi har mye felles både med hva vi liker, alder, og hva vi jobber med, gøy:) Jeg kommer tilbake !

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar ♥ Vi har en Ark bokhandel, syntes prinsesseutstyret så litt finere enn hva de har andre steder - tusen takk for tipset!

    SvarSlett
  3. Åååå, så koselig hjerte. Og gøy med bokstavene du stanset ut, det er jo ofte ikke så mye å få på norsk. :-)

    SvarSlett