mandag 24. september 2012

18års bursdag

Hei på deg!
I går feiret vi mannens eldste datters 18års dag med familien, en rolig og koselig feiring.
Jeg spurte henne om hun ønsket et tema eller noen spesielle farger til bursdagsbordet, og til svar fikk jeg lys rosa og babyblå, og MMA eller BMW. Hm, her måtte det googles litt ja...

Valget falt på rosa, og disse nydelige rosene kjøpte jeg på Blomsterverden.
Denne krakken står i gangen, litt hyggelig å pynte i gangen som er det første rommet gjestene kommer inn i.


 På bordet brukte jeg metervare fra Jysk som duk, tallerkener fra Kid, glass fra Ikea og div vaser med roser, samt hjerteskåler fra Miljøgarden med rosa og hvite biler 

 Jeg brukte to chilisausflasker til Hanna og fetteren hennes. Jeg vasket de godt og fjernet merkelappen, da de hadde tørket, penslet jeg med decoupagelakk, festet en stripe fra serviettene vi skulle bruke og penslet over med decoupagelakk. De ble dekorative og ekstra søte med rosa saft fra Fun. Barna syntes det var stor stas å få påfyll på flaskene

Dette var det jeg klarte ut fra ønskene om tema til bursdagen, bursdagsbarnets drøm er å få seg en BMW når førerkortet er sikret.

Jeg ønsker deg en fin kveld!
Klem fra meg

lørdag 22. september 2012

oppussing av bad - del 3

God lørdag til deg!
I dag har endelig glattkanten blitt montert på badet. Mannen har limt de på, vi har brukt ulike bredder på bordene og noe ulikt mellomrom mellom dem.


Det gjenstår jo masse jobb, men det er nå vi virkelig begynner å se hvordan det egentlig blir. Må jo også si at at det skal bli grådig godt å få ordentlig bad. 

Nå kaller kakebakingen, i morgen skal vi ha en liten sammenkomst for mannens eldste datter som nettopp har fylt 18år. Så her skal bordet dekkes med hvite og gammelrosa roser - gleder meg til det.

Ha en koselig lørdagskveld!
Klem fra meg

søndag 16. september 2012

nytt bord

God søndag til deg, og takk for at du titter innom bloggen min!
På fredag kjøpte jeg et nytt lite bord, er veldig glad i sånne småbord, for de er så enkle å flytte på og det er lett å finne et nytt sted hvor det kan stå.
Dette bordet kjøpte jeg på Blomsterverden, fikk 30% på det pga flyttesalg. Det er utrolig trist at Blomsterverden skal flytte, det har vært så utrolig kjekt å ha en blomsterbutikk 200meter unna der vi bor.
Jeg har fått kjøpte noen kjempefine potter og litt annet småtteri på 50%.
Bor du i nærheten, ta deg en tur innom!


ukens middager

Nå står middagen å godgjør seg og brytebrødet står til steking - vi skal ha hjemmelagd lapskaus med selvskutt rådyr i dag. Det er deilig høstmiddag.
Småjentene her i huset har begynt å etterlyse desserter, så nå har vi avtale om at hver søndag skal vi ha dessert. I dag blir det sjokolademousse med physalis.
Jeg håper at høstkveld blir koselig!
Klem fra meg

lørdag 15. september 2012

oppussing av bad - del 2

Riktig god lørdag til deg!
Oppussingen av badet går sakte, men sikkert fremover. 
Valget på gulvfliser er tatt, og vi endte opp med mosaikkflisene.
 
Ser kanskje litt rotete ut med mosaikkfliser, men badet vårt er nok Romerikets minste bad, så det blir ikke mye av gulvet som synes når badekar og innredning kommer på plass.

Slik ble gulvet før det er fuget, som vi håper å få gjort i begynnelsen av neste uke.
Det blir jo mye finere og ryddigere så fort det er fuget, det er jo da man ser hvordan det egentlig blir.
Jeg gleder meg utrolig mye til badet skal bli ferdig, og det er ikke lett å la vær å handle litt utstyr som skal være der. Slik handling gjør jeg jo hver gang vi pusser opp, og så tror jeg liksom at rommet er så mye større enn det er, og så har jeg plutselig lysestaker, kurver, småboller, lykter og ikke minst vaniljelys til overs.
Nå har jeg begrenset meg til en lykt, en glasslykt og kurv til vaskekluter - i tillegg til vaniljelys da :-)
Og det beste er at jeg vet hvor dette skal stå og at det garantert er plass til det, iallefall glasslykta og vaskeklutkurven.

Ønsker deg en strålende lørdagskveld!
Her blir det hjemmelaget pizza og godis til "Skal vi danse"
Klem fra meg

søndag 9. september 2012

oppussing av bad - del 1

God søndag til deg og takk for at du titter innom bloggen min!

Nå har vi endelig begynt på badet, og det bærer hele huset preg av. Blir utrolig mye rot av oppussing, men det er verdt hvert eneste støvkorn, baderomsinnredning på stua, sminke og hårstrikker på sjenken, for nå blir endelig badet vårt ordentlig.
Vi tok en minimakeover av badet da vi flyttet hit, byttet ut et "snørrgrønt" badekar, panelbelegg og lysegul innredning med hvitmalte vegger, dusjkabinett og hvit innredning. Nå skal alt ut til fordel for fliser, panel, badekar og hjemmelaget innredning. Jeg gleder meg :-)

 Før flisene kom på veggen. Vi skal ha to vegger med fliser og to vegger med glattkant montert med mellomrom slik at vi ser den hvite veggen under
 I går jobbet svigerfar og mannen som helter og la fliser på veggene, og de blir fuget i løpet av uka

Valgets kval:
hvilke gulvfliser skal vi velge???
Tar gjerne imot råd og innspill....

Ønsker deg en herlig søndag!
Klem fra meg