fredag 29. april 2011

hipp hurra Hanna er 4 år ♥

I dag har Hanna feiret bursdagen sin i barnehagen, og hun ønsket seg prinsessekronekake.
Bakte sjokoladekake og pyntet den med smørkrem også litt konditorfarge da. Har nok ingen stor fremtid som konditor, men Hanna ble fornøyd med kaken og var stolt barnehagejente i dag :)
I morgen venter vi venninner til jentebursdag, det blir Hannas første jentebursdag, så hun er kjempespent og gleder seg veldig, og søndagen - på selve bursdagen kommer familie og venner ♥
Må innrømme at jeg gleder meg jeg også. Har holdt på å planlegge bursdagshilsen til avisa, selskap, pynt og gaver i noen måneder nå og storkoser meg med at dagen endelig er her. Det er veldig stas å ha bursdag på 1.mai, alle flagger jo liksom for go` jenta vår.

Kan jo ikke reise til barnehagen å feire prinsessebursdag uten prinsessematpakke, så dette ble matpakka i dag, og den falt i smak ♥


fredag 22. april 2011

bursdagsgaver ♥


Jeg hadde bursdag på mandag, og i en alder av 33 år er det ikke lett å finne på noen bursdagsønsker synes jeg. Men etter en tur på Loftet hadde jeg funnet meg noe jeg kunne ønske meg. Synes dette speilet fra Ib Laursen er så utrolig fint, så det sto øverst på listen. Jeg ønsket meg også en kasse til å ha lys i. Jeg fikk alt jeg ønsket meg (ok da, jeg ordnet med gavene selv, men mann og barn var veldig fornøyde)



Synes denne lyspakka var så skjønn og den passet så fint ved siden av symaskinen

Ønsker dere en fortsatt deilig påske ♥

torsdag 21. april 2011

påsketur langs Mjøsa ♥

 
 I dag har vi vært på tur langs Mjøsa sammen med moren og faren min. Vi pakket med oss grill og pølser med tilbehør. Det var strålende vær og veldig idyllisk.
 Hanna storkoser seg med å kaste steiner i vannet

Hanna og mormor har laget dette, gjett om Hanna var stolt over å ha laget navnet sitt av steiner ♥
Etter en tur bort til kirkeruinene, gikk turen hjem til ost og kjeks
En koselig familiedag ♥

gjesterom og hobbyrom


 Nå er endelig gjesterommet ferdig, og vi ble fornøyde med resultatet. Sengeteppet har moren min heklet og det er veldig koselig å ta i bruk det (det er nemlig for lite til senga vår). Mangler gardiner, men har ikke funnet noen jeg liker enda

Med blanke ark
Her er hobbyrommet ferdig og innflyttingsklart. Dette blir min scrappepult :)  Mannen min har laget en hesteskoformet pult. En del til scrapping, en til jentene og en fluebinderpult.
Jeg er litt spent på om jeg får plass til alt utstyret, skal ta en sikkelig opprydding og sortering av utstyret

mandag 18. april 2011

uten nett

Det er lenge siden det har kommet noe innlegg fra meg, har vært uten nett i en uke!! Det har nå skjedd litt siden forrige innlegg, gjesterommet har blitt ferdig, hobbyrommet er innflytningsklart og jeg har blitt et år eldre. 
Håper nettet er på plass i løpet av dagen

søndag 10. april 2011

Nytt pannebånd og lue

Fredag fikk jeg et nytt stoff i posten, bestilte dette på nettet og var veldig spent på rødfargen, og jeg ble storfornøyd. På formiddagen i dag ble det til nytt pannebånd og lue til Hanna, ble også noen pannebånd som snille kolleger og foreldre har bestilt.
Jeg synes stoffet er så frisk og fint, så ender nok opp med en lue til meg selv også.
Ønsker deg en fortsatt god søndag

Prosjekt gjesterom

Slik så altså ungdomsrommet ut, det er todelt, en sovedel og et oppholdsrom med pult og kleskommoder. Disse rommene skal nå bli til hobbyrom (som nesten er ferdigmalt) og gjesterom. Fargene på rommet er forsåvidt litt kule til et ungdomsrom, men når rommet ikke er i brukt, blir det liksom ikke like kult da. Har i dag begynt å male gjesterommet, og håper å bli ferdig til torsdag når vi får besøk av min lillesøster.
Gjesterommet skal ha en lyeblå vegg og tre veldig veldig lyseblå vegger. Skal male vinduet også i eggehvit, har blitt noen timer med vindusmaling, da samtlige vinduer i huset var beiset i mørkebrun.

fredag 8. april 2011

Nytt bord ♥

God fredagskveld til deg
Tenkte jeg måtte vise frem dette fine og enkle bordet jeg kjøpte forrige fredag. Jeg så det på mandag og falt for det umiddelbart. Hadde ikke helt samvittighet til å kjøpe det med det samme - hadde jo egentlig ikke brukt for det og kanskje ikke helt plass heller. Men, jeg måtte ha det ♥
Jeg har tatt opp den gamle Singer symaskina fra kjelleren, syns den er så fin. Det blir vel noen forandringer rundt og på veggen over, men de får jeg komme tilbake til...
Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld
  
  
 

torsdag 7. april 2011

Kvikklunsjkake

Kvikklunsjkake ♥

I kveld har jeg prøvd meg på denne kvikklunsjkaka, jeg fant oppskriften i den siste utgaven av Boligdrøm. Jeg skal ha den med meg på jobb i morgen, for da er det min tur til å ha med kake og gevinst til ukens lotteri.
Jeg håper kaka faller i smak, tror nok den passer for sjokoladeelskere


onsdag 6. april 2011

vårsteming ♥

Det er vår ♥


Det sildrer i takrenna, snøen minker for hvert minutt, fuglene synger og sola skinner - helt herlig og jeg nyter det virkelig. Har lenge hatt påskeliljer og perleblomster i hus, gir meg skikkelig vårstemning.
Jeg er spesielt glad i perleblomstene, de minner meg om besteforeldrene mine som hadde hagen full av dem - gode barndomsminner.
Etter jobb i dag tok Hanna og jeg desserten på forskudd, vi koste oss på terrasseplattingen med is. Sola varmet skikkelig og det var så deilig. Etterpå gikk Hanna på oppdagelsesferd i blomsterbed og sandkassa, fant mange fine pinner, sand og "hjertesteiner" (er nok preget av meg...).
Jeg koste meg med strikking, nå holder jeg på med kjøkkenkluter. Nytt kjøkken er rett rundt hjørnet, så da må det noen nye kluter til.
Ellers har kveldene gått med til maling av hobbyrom, taket har nå to strøk, og det blir så lyst og fint. Jeg klarte ikke å vente lenger med å male veggene, så i kveld har jeg malt to av veggene i lys beige :)
Hurra!!! Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet, men koser meg med veien til målet ♥

søndag 3. april 2011

"drømmefangerhjerte" ♥

Etter mange netter med å komme inn til en liten og redd Hanna, bestemte jeg meg for å lage et drømmefangerhjerte til henne. Hun har drømt litt vonde drømmer og sett skygger under senga, tenkte derfor hvis hun kunne ha et mammahjerte hengende i hodeenden - kanskje det ville være lettere å sove hele natta...
Jeg har stanset ut bokstavene med revolutionmaskinen min og strøket de på.
Jeg har sydd hjertet av stoffrester fra Tilda, og det koselige er at dette er rester fra leketeppet jeg sydde til Hanna før hun ble født og som hun bruke hver dag ♥

Vi har nå begynt å ordne i stand til hobbyrom i kjelleren. Det er et ungdomsrom som skal gjøres om til felles hobbyrom. Jeg skal ha scrappepulten med alt utstyret og mannen skal en fluefiskeutstyr og pult til å jobbe på. Jentene skal ha sine ting og tang også.
Men det er lenge og mange maletimer igjen før vi kan flytte inn, gjett om jeg gleder meg. Veggene er nå knallrøde og taket er svart, det skal bli til lys beige vegger og hvitt tak. Jeg har malt foringen til vinduet to strøk, det var trehvitt, men det ser bedre ut allerede.
Det er også et tilhørende gjesterom som skal bli lyseblått og hvitt tak, det var også rødt og svart.
Gleder meg til en uke med masse maling :)

lørdag 2. april 2011

familiedag og et lite jubileum ♥

I dag var det litt ruskete vær, vi hadde egentlig planlagt en liten kanotur, men den ble erstattet med hobbyprosjekter ♥
Hele familien samlet rundt spisebordet med div. hobbyprosjekter. Jentene har tegnet og klippet, mannen har bindt fluer og jeg har sydd ørevarmere - og jeg var nok den som holdt ut lengst. Har laget totalt 17 ørevarmere i dag :)
Vi er en familie som er glad i vafler, så i dag passet det godt med vafler til formiddagsmat


Jeg har et lite jubileum i dag, har hatt 1000 visninger på bloggen min :)
Det er så koselig og jeg setter stor pris på alle som titter innom bloggen min ♥
Ønsker dere alle en god kveld!